Rekenduo is genomineerd voor de Innovatie Award 2023!

De vakjury van de NOT-beurs 2023 heeft Rekenduo beoordeeld en zij vinden Rekenduo een aanwinst en een Innovatie die er nog niet is.

Rekenduo genomineerd voor Innovatie Award 2023!

De vakjury van de NOT-beurs 2023 heeft Rekenduo beoordeeld en zij vinden Rekenduo een aanwinst en een Innovatie die er nog niet is.

Met Rekenduo ga je interactief rekenen met elkaar en ook tegen elkaar. Rekenduo is ontworpen op vier niveaus en op 16 subniveaus. In deze interatieve rekengame kun je nu al meer dan 125 rekenonderwerpen spelen. We zeggen bewust "spelen", want de spelers realiseren zich niet dat ze aan het rekenen zijn. Je kunt beginnen aan de sommen 7+4, 12-8, de tafel van 3, klokkijken op vijf levels en een start met ruimtelijk inzicht. er kan ook doorgeschakeld worden naar breuken, wortel en kwadraten, meetkunde zeer uitgebreid, wiskundige figuren tot en met mefdisch rekenen. Verzin het maar en het is er. We kunnen uitbreiden en suggesties/ideeën zeer welkom. We brengen veel in beeld met plaatjes, foto's, een grafiek of diagram, alles om te zorgen dt we zo dicht mogelijk bij de belevingswereld van de speler blijven.

De nieuwste module is "De Rekenmeester", hiermee zetten we bij alle onderwerpen een extra functie met rekentheorie of  -tips. zo kun je nog even de theorie inkijken voor je zelf een spel gaat spelen.

Rekenduo is er in de thuisversie, dan kun je thuis oefenenen ook online tegenstanders opzoeken. Deze thuisversie van Rekenduo is via het hoofdscherm van Rekenduo snel te regelen. In de scholenversie heeft de docent een extra module die inzage geeft in de resultaten en vorderingen van de leerlingen en groepen. Zo kun je snel anticiperen op wat de leerlingen al wel en niet in de vingers hebben. De vele scholen die Rekenduo al hebben zijn samen met hun leerlingen zeer positief.

Rekenduo is ontspannen leren rekenen met plezier, wat wil je als ouder of docent nog meer?

Rekenduo is een aanwinst en een Innovatie die er nog niet is.

Jury NOT awards