Gamend rekenen voor scholieren

Rekenduo maakt van de rekenles een belevenis.

Al vanaf€ 3,99per leerling / per jaar
Vraag offerte aan
Gezien op tv bij
card1
card2

Een rekenles die voelt als een game

Op het voortgezet onderwijs wordt verondersteld dat iedere leerling het basisrekenen beheerst. Het is het fundament van wiskunde, maar ook van vakken als economie en natuurkunde. De praktijk leert echter dat veel leerlingen het rekenen onvoldoende beheersen en daar steeds tegenaan lopen. Gelukkig is er iets aan te doen, en wel op een manier die precies past bij wat jongeren leuk vinden: gamen! 

Beter rekenen, meer zelfvertrouwen

Rekenduo maakt gamend rekenen realiteit. Scholieren krijgen sommen die passen bij hun niveau en werken gericht aan het verbeteren van hun rekenvaardigheid. Stap voor stap leren ze automatiseren en bouwen ze een geheugenpaleis op. Minstens zo belangrijk is de boost in zelfvertrouwen: scholieren ontdekken dat ze wél kunnen rekenen en dat ze zelfs steeds beter worden. Dat motiveert enorm, maakt ze enthousiast en houdt ze bij de les – letterlijk. 

4 redenen waarom scholen kiezen voor Rekenduo

Goed rekenen draait om automatiseren: patronen herkennen door de kracht van herhaling. Dat is precies wat Rekenduo stimuleert. Omdat kinderen het een leuk spel vinden, is de drempel laag om regelmatig te oefenen. En daardoor wordt basisrekenen uiteindelijk net zo vanzelfsprekend als schoenen strikken.

Ideale rekenmethode voor basis- en voortgezet onderwijs, vmbo en mbo

Iedere leerling uitgedaagd op eigen niveau, meer tijd voor persoonlijke aandacht 

Individuele groei inzichtelijk door digitaal leerlingvolgsysteem

Aanbevolen door de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers) en de NVON (Nederlandse Vereniging voor Onderwijs in de Natuurwetenschappen)

Iedere leerling een passend niveau

Variatie is troef bij Rekenduo. Je kunt kiezen uit vier verschillende domeinen, namelijk getallen, verhoudingen, meten & meetkunde en verbanden. Binnen een domein wordt de moeilijkheidsgraad bepaald door het level en het niveau. Dit maakt het mogelijk om per leerling maatwerk te bieden. Hoe beter een leerling presteert, hoe moeilijker de sommen. Zo blijft het een uitdaging en dat houdt het spannend. 

Prestaties inzichtelijk door leerlingvolgsysteem

Een digitaal leerlingvolgsysteem is bij Rekenduo inbegrepen. Daardoor kun je per leerling de voortgang monitoren. Je ziet precies wat goed gaat en wat kan beter. Natuurlijk kun je daardoor ook heel gericht bijsturen. Rekenduo word zowel tijdens de les gebruikt en als online huiswerktool. 

Wat kost Rekenduo?

Rekenduo wil zo veel mogelijk kinderen helpen om beter te leren rekenen. Om dat te stimuleren is de drempel laag gehouden. Hoe meer lidmaatschappen, hoe meer korting. Rekenduo is al beschikbaar vanaf € 4,99 per kind per jaar. 

Jaarabonnement 30 leerlingen

30 leerlingen

€ 4,99
per leerling, per jaar
Jaarabonnement 90 leerlingen

90 leerlingen

€ 4,49
per leerling, per jaar
Jaarabonnement 150+ leerlingen

150+ leerlingen

€ 3,99
per leerling, per jaar

Liever een pakket op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ervaringen van onze gebruikers

Benieuwd wat anderen van Rekenduo vinden? Lees dan onze reviews. Wil je zelf ervaren waarom Rekenduo zo effectief is? Vraag dan een demo aan.

Voldoende!

Voor het eerst in m’n leven een voldoende voor rekenen.

Maarten Jumelet
Helemaal top!

MBO 4-verpleegkunde, geslaagd voor 3F, verdiend door hard oefenen.

Odile Borghouts
Bedankt!

"Mark en Hans bedankt, ik had een 7 voor mijn examen"

Ted Jorna
Blij

Mijn kind gaat weer blij naar school, thanks Rekenteam!

Cindy, moeder van Nigel (11 jaar)

Ontdek Rekenduo

Bepaal zelf wat voor jou een passende uitdaging is. Selecteer eenvoudig en snel het  niveau en de variant die je gaat spelen. Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie.

Nieuwsgierig geworden?

Doen is ervaren. Pas als je zelf met Rekenduo aan de slag gaat, begrijp je de kracht van het spel. We bieden je graag die mogelijkheid tijdens een vrijblijvende demonstratie.