Gamend rekenen voor de basisschool

Zo leuk was de rekenles nog nooit… 

Vanaf€ 3,99per leerling / per jaar
Vraag offerte aan
Gezien op tv bij
card1
card2

Spelenderwijs leren rekenen

Het wordt niet voor niets de basisschool genoemd. Hier wordt de basis gelegd en dat is precies het effect van Rekenduo: kinderen krijgen een stevige fundering op het gebied van rekenen. Het is een rekenles in de vorm van een game en dat vinden ze maar wat leuk.

Ruim 1000 scholen in Nederland en België hebben Rekenduo inmiddels ontdekt, zowel basisscholen als voortgezet en middelbaar onderwijs. Benieuwd waarom? 

Voor ieder kind een passend niveau

Iedere leerling is anders. De een pikt rekenen makkelijk op, de ander heeft extra begeleiding nodig. Klassikaal is persoonlijke aandacht moeilijk te geven, maar met Rekenduo kan dat wél. Bepaal voor iedere leerling het juiste niveau en Rekenduo zorgt voor bijpassende sommen. Kinderen leren automatiseren en bouwen een geheugenpaleis op. Net zo belangrijk is het gegeven dat ze ontdekken hoe leuk rekenen kan zijn. En daar doe je het als docent toch voor?

4 redenen waarom scholen kiezen voor Rekenduo

Goed rekenen draait om automatiseren: patronen herkennen door de kracht van herhaling. Dat is precies wat Rekenduo stimuleert. Omdat kinderen het een leuk spel vinden, is de drempel laag om regelmatig te oefenen. En daardoor wordt basisrekenen uiteindelijk net zo vanzelfsprekend als schoenen strikken.

Ideale rekenmethode voor basis- en voortgezet onderwijs, vmbo en mbo

Iedere leerling uitgedaagd op eigen niveau, meer tijd voor persoonlijke aandacht 

Individuele groei inzichtelijk door digitaal leerlingvolgsysteem

Aanbevolen door de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers) en de NVON (Nederlandse Vereniging voor Onderwijs in de Natuurwetenschappen)

Volop variatie op verschillende niveaus

Rekenduo maakt maatwerk voor ieder kind mogelijk. De sommen zijn verdeeld over vier domeinen, namelijk getallen, verhoudingen, meten & meetkunde en verbanden. Binnen ieder domein zijn er verschillende levels en niveaus, waardoor de variatie groot is. Kinderen worden steeds op hun eigen niveau uitgedaagd en dat houdt het spel interessant voor ze. 

Inzicht en overzicht door het leerlingvolgsysteem

Bij Rekenduo is een digitaal leerlingvolgsysteem inbegrepen. Daardoor heb je altijd inzicht in de prestaties én de voortgang per leerling. Je kunt makkelijk bijsturen, bijvoorbeeld door het niveau aan te passen of van domein te wisselen. En hadden we al gezegd dat Rekenduo ook ideaal is als online huiswerktool?

Wat kost Rekenduo?

Rekenduo wil zo veel mogelijk kinderen helpen om beter te leren rekenen. Om dat te stimuleren is de drempel laag gehouden. Hoe meer lidmaatschappen, hoe meer korting. Rekenduo is al beschikbaar vanaf € 4,99 per kind per jaar. 

Jaarabonnement 30 leerlingen

30 leerlingen

€ 4,99
per leerling, per jaar
Jaarabonnement 90 leerlingen

90 leerlingen

€ 4,49
per leerling, per jaar
Jaarabonnement 150+ leerlingen

150+ leerlingen

€ 3,99
per leerling, per jaar

Liever een pakket op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ervaringen van onze gebruikers

Benieuwd wat anderen van Rekenduo vinden? Lees dan onze reviews. Wil je zelf ervaren waarom Rekenduo zo effectief is? Vraag dan een demo aan.

Geslaagd!

Na twee maanden trainen geslaagd met een 9!

Emily Balke
Zo leuk!

Voor het naar school gaan nog even op Startrekenen 3D, dat is zo leuk!

Mayte (12 jaar)
Bedankt!

"Mark en Hans bedankt, ik had een 7 voor mijn examen"

Ted Jorna
Blij

Mijn kind gaat weer blij naar school, thanks Rekenteam!

Cindy, moeder van Nigel (11 jaar)

Ontdek Rekenduo

Bepaal zelf wat voor jou een passende uitdaging is. Selecteer eenvoudig en snel het  niveau en de variant die je gaat spelen. Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie.

Nieuwsgierig geworden?

Doen is ervaren. Pas als je zelf met Rekenduo aan de slag gaat, begrijp je de kracht van het spel. We bieden je graag die mogelijkheid tijdens een vrijblijvende demonstratie.