De leukste rekenles
voor scholen 

Serious gaming, maar dan heel gezellig.
Voor basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Basisonderwijs

Het wordt niet voor niets de basisschool genoemd. Hier wordt de basis gelegd en dat is precies het effect van Rekenduo: kinderen krijgen een stevige fundering op het gebied van rekenen. Het is een rekenles in de vorm van een game en dat vinden ze maar wat leuk. Ruim 1000 scholen in Nederland en België hebben Rekenduo inmiddels ontdekt, zowel basisscholen als voortgezet en middelbaar onderwijs. Benieuwd waarom? 

Voorgezet onderwijs

Op het voortgezet onderwijs wordt verondersteld dat iedere leerling het basisrekenen beheerst. Het is het fundament van wiskunde, maar ook van vakken als economie en natuurkunde. De praktijk leert echter dat veel leerlingen het rekenen onvoldoende beheersen en daar steeds tegenaan lopen. Gelukkig is er iets aan te doen, en wel op een manier die precies past bij wat jongeren leuk vinden: gamen! 

Middelbaar onderwijs

Een goede rekenvaardigheid is onmisbaar bij veel vakken in het middelbaar onderwijs. Helaas hebben veel jongeren op dit punt een achterstand. Rekenduo helpt om die achterstand stapsgewijs in te lopen. Jongeren mogen daarbij precies doen wat ze maar al te graag willen: gamen! 

4 redenen waarom scholen kiezen voor Rekenduo

Goed rekenen draait om automatiseren: patronen herkennen door de kracht van herhaling. Dat is precies wat Rekenduo stimuleert. Omdat kinderen het een leuk spel vinden, is de drempel laag om regelmatig te oefenen. En daardoor wordt basisrekenen uiteindelijk net zo vanzelfsprekend als schoenen strikken.

Ideale rekenmethode voor basis- en voortgezet onderwijs, vmbo en mbo

Iedere leerling uitgedaagd op eigen niveau, meer tijd voor persoonlijke aandacht 

Individuele groei inzichtelijk door digitaal leerlingvolgsysteem

Aanbevolen door de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers) en de NVON (Nederlandse Vereniging voor Onderwijs in de Natuurwetenschappen)

Ervaringen van onze gebruikers

Benieuwd wat anderen van Rekenduo vinden? Lees dan onze reviews. Wil je zelf ervaren waarom Rekenduo zo effectief is? Vraag dan een demo aan.

Voldoende!

Voor het eerst in m’n leven een voldoende voor rekenen.

Maarten Jumelet
Helemaal top!

MBO 4-verpleegkunde, geslaagd voor 3F, verdiend door hard oefenen.

Odile Borghouts
Zo leuk!

Voor het naar school gaan nog even op Startrekenen 3D, dat is zo leuk!

Mayte (12 jaar)
Bedankt!

"Mark en Hans bedankt, ik had een 7 voor mijn examen"

Ted Jorna

Nieuwsgierig geworden?

Doen is ervaren. Pas als je zelf met Rekenduo aan de slag gaat, begrijp je de kracht van het spel. We bieden je graag die mogelijkheid tijdens een vrijblijvende demonstratie.