Gamend rekenen voor jongeren 

Beter rekenen, beter leren, meer plezier. Rekenduo maakt het mogelijk. 

Al vanaf€ 3,99per leerling / per jaar
Vraag offerte aan
Gezien op tv bij
card1
card2

Ontdek de impact spelenderwijs leren rekenen

Een goede rekenvaardigheid is onmisbaar bij veel vakken in het middelbaar onderwijs. Helaas hebben veel jongeren op dit punt een achterstand. Rekenduo helpt om die achterstand stapsgewijs in te lopen. Jongeren mogen daarbij precies doen wat ze maar al te graag willen: gamen! 

Motivatie begint bij zelfvertrouwen

Gamen draait om variatie, om steeds weer een nieuwe uitdaging. Dat is bij Rekenduo niet anders. De sommen zijn verdeeld over vier domeinen, namelijk getallen, verhoudingen, meten & meetkunde en verbanden. Binnen ieder domein zijn er verschillende niveaus en levels. Jongeren worden doorlopend uitgedaagd en daardoor gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen. En omdat ze zelf ervaren dat ze steeds beter worden, groeit het zelfvertrouwen enorm. 

4 redenen waarom scholen kiezen voor Rekenduo

Goed rekenen draait om automatiseren: patronen herkennen door de kracht van herhaling. Dat is precies wat Rekenduo stimuleert. Omdat kinderen het een leuk spel vinden, is de drempel laag om regelmatig te oefenen. En daardoor wordt basisrekenen uiteindelijk net zo vanzelfsprekend als schoenen strikken.

Ideale rekenmethode voor basis- en voortgezet onderwijs, vmbo en mbo

Iedere leerling uitgedaagd op eigen niveau, meer tijd voor persoonlijke aandacht 

Individuele groei inzichtelijk door digitaal leerlingvolgsysteem

Aanbevolen door de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers) en de NVON (Nederlandse Vereniging voor Onderwijs in de Natuurwetenschappen)

Van bijspijkeren tot voorop lopen 

De sommen zijn leuk, uitdagend en afgestemd op ieders niveau. Rekenen wordt zo heel laagdrempelig en dat maakt Rekenduo tot een ideale oplossing voor het bijspijkeren van rekenvaardigheid. En als dat eenmaal gelukt is, gaan jongeren vaak een voorsprong opbouwen. Begrijpelijk, want waarom zou je ook stoppen met gamen? 

Inzicht in de individuele rekenvaardigheid

Als je de voortgang wilt weten, moet je prestaties meten. Daarom is een leerlingvolgsysteem inbegrepen. Van iedere leerling wordt de voortgang bijgehouden en dat schept duidelijkheid. Als docent zie je exact hoe een leerling presteert: welke onderdelen gaan goed en op welke punten is juist extra training nodig? Zo kun je heel gericht en stapsgewijs bouwen aan een betere rekenvaardigheid op individueel niveau. 

Wat kost Rekenduo?

Rekenduo wil zo veel mogelijk kinderen helpen om beter te leren rekenen. Om dat te stimuleren is de drempel laag gehouden. Hoe meer lidmaatschappen, hoe meer korting. Rekenduo is al beschikbaar vanaf € 4,99 per kind per jaar. 

Jaarabonnement 30 leerlingen

30 leerlingen

€ 4,99
per leerling, per jaar
Jaarabonnement 90 leerlingen

90 leerlingen

€ 4,49
per leerling, per jaar
Jaarabonnement 150+ leerlingen

150+ leerlingen

€ 3,99
per leerling, per jaar

Liever een pakket op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ervaringen van onze gebruikers

Benieuwd wat anderen van Rekenduo vinden? Lees dan onze reviews. Wil je zelf ervaren waarom Rekenduo zo effectief is? Vraag dan een demo aan.

Voldoende!

Voor het eerst in m’n leven een voldoende voor rekenen.

Maarten Jumelet
Geslaagd!

Na twee maanden trainen geslaagd met een 9!

Emily Balke
Helemaal top!

MBO 4-verpleegkunde, geslaagd voor 3F, verdiend door hard oefenen.

Odile Borghouts
Zo leuk!

Voor het naar school gaan nog even op Startrekenen 3D, dat is zo leuk!

Mayte (12 jaar)

Ontdek Rekenduo

Bepaal zelf wat voor jou een passende uitdaging is. Selecteer eenvoudig en snel het  niveau en de variant die je gaat spelen. Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie.

Nieuwsgierig geworden?

Doen is ervaren. Pas als je zelf met Rekenduo aan de slag gaat, begrijp je de kracht van het spel. We bieden je graag die mogelijkheid tijdens een vrijblijvende demonstratie.